دکوراسیون در لغت به معنی چیدمان و مرتب کردن است. نحوه چیدمان و انتخاب مناسب وسایل در بخش های مختلف خانه مانند پذیرایی ، اتاق ها، آشپزخانه، حمام و دستشویی را دکوراسیون می گویند. ما بیشتر زمان خود را در محیط خانه یا محل کار می گذرانیم و برای اینکه این مکانها برایتان تکراری و خسته کننده نباشد میتونیم از چیدمان مختلف استفاده میکنیم و هر از چندگاهی تغییراتی در آن ایجاد میکنیم که حس خوب که به اعضای خانواده بدهدکه این عمل این همان دکوراسیون داخلی است. یافتههای روانشناسی بیانگر آن است که احساسات و رفتارهای انسان به طور مستقیم تحت تاثیر دکوراسیون داخلی قرار دارد. امروزه دکوراسیون داخلی فقط مختص به منزل نیست و فروشگاه ها، دفاتر کار، مغازه ها، بیمارستان ها، هتل ها و… از دکوراسیون داخلی استفاده میکنند.
شاید بعضی ها معتقد باشند که دکوراسیون داخلی کار ساده ای است و تنها به کارگیری سلیقه مناسب است، درصورتی که اینگونه نیست و نکات بسیار دقیق و ظریفی در آن نهفته است که یک دوراتور با استفاده از آن، بهترین استفاده را از فضای را ایجاد میکند و فضای زیبا و دلپذیری ایجاد میکند. پیروی از قوانین طراحی دکوراسیون داخلی گاها با صرف کمترین هزینه جلوه خاصی به منزل و مکان مورد نظر میدهد و آن مکان را به یک فضای گرم تر و دلپذیرتر تبدیل می کند.
تاثیر قدرتمند دکوراسیون داخلی را دست کم نگیرید!
اهمیت موضوع دکوراسیون داخلی این روزها بر هیچی کسی پوشیده نیست و همه ما بارها در طول زندگی خود به روش مختلف با این مفهوم مواجه شدیم. دکوراسیون داخلی که در واقع تلفیقی از هنر، علم ریاضی و معماری هست، میتواند به ما در قرارگیری درست عناصر خانه کمک کند. استفاده اصولی و مناسب از دکوراسیون داخلی باعث بوجود اومدن بهینگی، هماهنگی و هارمنی بین عناصر و فضاهای مختلف خانه شده، بنابراین فضا زیباتر، گرم تر، دلپذیر تر و کاربردی تر میشود.
انواع مختلف سبک های دکوراسیون داخلی را بشناسید!
- مدرن
- کلاسیک
- مینیمال
- روستیک
- شیکر
سبک دکوراسیون مدرن
یکی از سبک های دکوراسیون د اخلی که هم بسیار محبوب بوده و هم امروزه مورد توجه و استقبال مواجه شده سبک مدرن است. مهم ترین ویژگی سبک مدرن خلوتی فضا، استفاده از عناصر ساده، رنگ های ساده و خطوط منظم و صاف است و هرچه فضا خلوت تر و ساده تر باشد با سبک مدرن نزدیک تر است. درواقع سیاست اصلی این سبک سادگی است. تمامی متریال و عناصر مورد استفاده در این سبک بر اساس سادگی و نظم کنار هم قرار میگیرند. در این سبک معمولا بیشتر از رنگهای سفید، نقره ای ،خاکستری و خنثی در فضا استفاده میشود. از طرفی هرچه قدر از وسایل صاف و صیقلی تر مثل شیشه و فلز بیشتر از سایر متریالها استفاده شود این سبک جذابیت بیشتری خواهد داشت.